L'ICAV RECONEIX LA LABOR DE TORRENT EN MEDIACIÓ

La sala d’actes del Col·legi d’Advocats va acollir aquesta vetlada, on es va enaltir el paper de Nous Espais en la resolució de conflictes

En ocasió del Dia Europeu de la Mediació, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València  (ICAV) va celebrar ahir un acte on va reconèixer a Nous Espais, a més d’altres entitats i administracions, la confiança depositada en el mètode de resolució de conflictes, apostant any rere any pels mediadors i mediadores del Centre de Mediació de l’ICAV (CMICAV). L’acte, celebrat en la sala d’actes del Col·legi d’Advocats i amenitzat pel mediador i il·lusionista Vicente Ginés, va comptar amb la participació del responsable de Nous Espais, Francisco José Arnau, juntament amb els representants d’altres administracions i membres de l’ICAV.

Estem treballant per a incrementar el servei de mediació a causa de la seua demanda i a l’impacte positiu que genera. La labor de Nous Espais en aquest aspecte està sent molt positiva, ja que és una fórmula de gestió de conflictes àgil i que cerca el consens a través del diàleg amb una figura neutra i imparcial”, ha destacat el responsable de Nous Espais, Francisco José Arnau.